Postelja boxspring me je zelo navdušila

Že kar nekaj časa sem imel sedaj že namen, da bi v spalnici zamenjal svojo trenutno posteljo. To pa zato, ker je bila moja trenutna postelja že nekoliko stara in pa zato poškodovana, tako da sem čutil, da moj spanec ni več tako kvaliteten, kot bi lahko bil. Tako pa sem se odločil, da bom malo pogledal različne postelje ter tako kupil novo.

Postelja, ki pa mi je vzela pozornost, pa je bila postelja boxspring. To pa zato, ker mi je sprva že bila najbolj udobna, saj je postelja boxspring narejena iz zelo kvalitetnega materiala, ki pa diha in omogoči, da se lahko postelja prezračuje. To pa je pri postelji zelo pomembno, saj bo postelja, ki se lahko prezračuje, zelo dobra za spanje, ker se v sami postelji ne bo nabirala vsa toplota, ki jo naše telo odda med spanjem.

Postelja boxspring me je zelo navdušila

Naslednja stvar, ki pa me je najbolj navdušil, ko sem si ogledoval, kakšna je postelja boxspring, pa je bil njen prostor za shranjevanje. Ta je bil zelo lahko dostopen, ter je bilo v samemu trupu postelje kar nekaj prostora, kamor bi lahko shranil razne odeje, prevleke ali pa povštre, ter podobne reči, ki bi mi prišle prav, da jih imam shranjene blizu postelje.

Na koncu, pa me je navdušila še sama višina postelje boxspring. Ker je postelja boxspring nekoliko višja, kot pa standardna postelja, jo to naredi zelo udobno, ko se spravljamo v ali pa iz postelje, saj je njena višina tako prilagojena ravno temu. Poleg tega pa je lahko spanec na nekoliko višji legi veliko boljši, sprva zaradi pozicije, ko se spravimo v posteljo, nato pa tudi zaradi tega, ker bo postelja lahko veliko bolje dihala, če bo nekoliko višja in oddaljena od tal. 

Tako pa me je vse to zelo navdušilo, kar pa je vodilo do tega, da sem res kupil posteljo boxspring.