Nikoli si še nisem kupila opornice za gleženj

Prišlo je poletje in tako je bila na vrsti tudi košnja trave. Čeprav sem svojemu možu rekla, da kosila pa res ne bom in da zato naj poskrbi on, sem na koncu kosila sama. Nikoli si še nisem kupila opornice za gleženj, ampak tokrat sem jo po košnji trave potreboval. Nisem bila pazljiva pri sami košnji in sem nerodno stopila. Takoj sem čutila močno bolečino v gležnju in tako vedela, da bo trajalo kr nekaj časa, da me gleženj ne bo več bolel. Prvi dan nisem dajala pozornosti na gleženj, le upala sem, da bo drugi dan dobro. 

Naslednje jutro pa me je prebudila bolečina. Takoj sem vedela, da brez opornice za gleženj ne bo šlo in tako sem se po jutranji kavici odpeljala v lekarno, da si kupim opornico. V lekarni mi je svetovala, da bi bilo dobro, da bi si gleženj slikala, a sama sem vedela, da bo bolečina minila in da je moj gleženj v redu. Seveda brez opornice za gleženj nisem zapustila lekarne. Kupila sem si najboljšo, katero mi je svetovala zaposlena v lekarni, kajti želela sem si gleženj pozdraviti čimprej. Ker sem špotni tip človeka in trikrat na teden telovadim, sem vedela, da je še toliko bolj pomembno, da si gleženj pozdravim čimprej. V lekarni so imeli res dobre opornice za gleženj, tako je moj gleženj v nekaj dnevih bil zdrav. 

Sedaj dobro vem, da se bom izogibala košnje trave, to naj opravi moj mož, kajti resnično si ne želim, da bi si ponovno poškodovala gleženj. Če pa bo že nujno potrebno, bom kosila samo po ravnini. Je pa res, da v takšnih primerih opornice za gleženj pridejo še kako prav. Mojo sem skrbno pospravila v predal, če jo bom še kdaj potrebovala. Upam, da ne. 

Lahko rečem samo to, da so opornice za gleženj res dobra rešitev, če želimo poškodovan gleženj pozdraviti čimprej. 

Nikoli si še nisem kupila opornice za gleženj