Maska za obraz je odlična ideja za sprostitev

Po vsakem stresnem dnevu, paše malo relaksacije. To pomeni, da se uležemo v posteljo ali na kavč, ne razmišljamo o ničemer in se sprostimo, relaksiramo in napolnimo nove energije.

Ko pride do tega trenutka ko se lahko malo relaksiramo, je to čas ko lahko malce poskrbimo za svoje telo, kožo in mentaliteto. Lahko se spravimo v toplo kopel z kakšno morsko soljo. Lahko si si uredimo pričesko, umijemo obraz ali pa se relaksiramo z masko za obraz in s tem naberemo nekaj energije. Maska za obraz je idealna priložnost za sprostitev.

Maska za obraz je odlična ideja za sprostitev

Ko imamo masko na obrazu nas nekako prisili, da smo mirni in da se sprostimo. V tem primeru si nadenemo masko in se nekje uležemo in sprostimo za tistih 15 minut, kar mora biti maska na obrazu. Ko ta čas poteče, do umijemo iz obraza in smo prenovljeni.

Imamo različne maske za obraz. So nekatere, ki malce izsušijo kožo v primeru, da imamo zelo mastno kožo. Potem so tudi maske, ki naredijo ravno obratno in to je, da navlažijo kožo, v primeru da je koža suha. Imamo masko, ki je na princip robčka. Se pravi je robček, ki je izrezan v obliki obraza, tako da so izrezane oči nos in usta, ta robček je pomočen v razne serume in to masko lepo nadenemo na obraz, pustimo stati 15 minut, odstranimo robček in serum utremo v koži z prsti ali pa speremo iz obraza z mlačno vodo. Pri robčkih je pomembno, da smo primeru, saj če govorimo se robček premika po obrazu in nas moti. Zato se v tem primeru uležemo, počivamo, dokler maska ni pripravljena za odstranitev.